Frokost

Frokostkortet er enkelt og simpelt - dog uden at gå på kompromis med nye og spændende smagskombinationer. Samtidig gør jeg meget ud af anretningen, da jeg tror på, at vi også spiser lidt med øjenene. Retterne vil løbende blive udskiftet alt efter sæson og nye ideer. Jeg glæder mig til at servere maden for dig.

Sesamstegt polenta - 163 kr.
Sød kartoffel - grønt - dadler - karamellisrede løg - gedefeta (eller ønsker du kofeta?) - ristede græskarkerner - grøn tahindressing - Serveres med speltbrød og rødbede-hvidløgssmør

Åben grøntsagssandwich - 150 kr.
Ristet franskbrød - spinathummus - grillet peberfrugt - cherrytomater - mozzarella - balsamico glace - citrontimian - friske oliven

Salat med sprødt feta vendt i panko & nigellafrø og rucolapesto - 159 kr.
Sæsonens grønt - fintsnittet kål - årstidens bagte rodfrugt - quinoa - vendt i min yndlings oliedressing

Salat med rugbrødsknasende kylling & hummus - 159 kr.
Sæsonens grønt - fintsnittet kål - årstidens bagte rodfrugt - quinoa - vendt i min yndlings oliedressing

Orientalsk bygotto med kylling - 159 kr.
Toppet med forårsløg - sesam - edamamebønner - hytteost - krydderurter - saltet nødder - vindruer (Kan også laves vegetarisk - 125 kr.)